<< September 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed



Aug 28, 2008
conteng-conteng.

Alkisahnye dolu-dolu zaman tadek blog lagi, ni laa hobi aku time dirundung duka ke, bosan teramat ke. Dah lama giler tak melukih since then! Dah tak datang2 dah mood n ilham nak melukih cam dulu huhu.

Aku mmg tak kreatif, tapi aku tere meniru. Maka tu la aku rasa amat cocok skali ngan dunia pemportretan () sal mmg kene tiru bulat2 kan... Heh heh.

Ok, so ni gambar yg aku lukis gune Paint and touch up gune Corell Draw ke Adobe PhotoDeluxe tah time tu. Time tu manalaaa tau gune pen tool ke, work path ke cam Photoshop skang. Gune 'brush' je, exactly cam melukis pakai tangan, tapi ni pakai mouse ah. Gigihnye beta... So ini je la yg terhasil. Err ni kirenye muke depan kad raye yg aku nak anta kat boipren kat Msia la time tu... Tah hape2 gamba!

Photobucket

Zaman ni jugak adalah zaman menggilai Sahak lam Blues Untuk Aku ittew adanya...









Kartini pun layannnnn gak...



Ni gambar suke hati~









Posted at 04:28 pm by girlfriday
Make a comment